7. 10. 2009

digitalNews.sk v prevádzke od 19. októbra

Keďže momentálne som na trojtýždňovej pracovnej ceste, digitalNews.sk má krátku pauzu. V prevádzke bude opäť od 19. októbra. Ak nájdete zaujímavý link, postnite ho do tejto diskusie, alebo poslite na mail (digitalnews.sk@gmail.com).

Viacerí čitatelia reagovali na niektorých diskutérov na tomto webe, ktorí si nadávajú do kreténov a horších vecí. Jednoduchá výzva z mojej strany - nechajte si to na doma alebo si vymeňte e-maily a píšte si súkromne. Príspevky ľudí, ktorí chodia na tento web, majú byť k veci. Všetko ostatné bude vymazané.

Dik za pochopenie.

Tomáš Czwitkovics
digitalNews.sk

43 komentárov:

  1. Dobra stranka, veduci je na dovolenke a tak je tu tri tyzdne mrtvo LOL.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Suhlasim a co sa tyka nadavok, navrhujem takeho "prispevky" hned mazat. Dotycneho spamovanie casom prestane bavit a bude tu bezat iba vecna diskusia, bes primitivizmov...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bez nadavok by to istotne slo. Ale co so zjavnou hlupostou podstrkovanou umyselne? Vypisovanie sprostosti akterom, ktory je znamy uz z digimedie (kde vypsikal mnozstvo normalne diskutujucich svojou aroganciou) a ktory o DVB-T nikdy nic nenapisal? Ze LOL?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To ano, ale na zjavne hluposti alebo klamstva (ci uz podstrkovane umyselne zlebo z vlastnej blbosti, vid: 60%na sledovanost DVB-T v Portugalsku alebo "prve spolahlive DVB-T2 prijimace budu vyrobene az v 2012", atd.) sa primitivizmami odpovedat nema. Pretoze najviac normalne diskutujucich odradi prave takyto primitiv, ktory o DVB-T uz nic nepise, zato zavaluje tieto stranky len primitivizmami a spamom.

    Zroven, ked niekto nevie "prehltnut" vecny NAZOR ineho diskutujuceho, mal by sa odtialto pratat cim skor prec, a nevyhanat nadavkami a primitivizmami inych diskutujucich.

    Opat, podla mna liek je uplne jednoduchy: administrator by mal takyto "balast" mazat nekompromisne a okamzite. Zvladli to na zive.sk (tam maju uz s dotycnym pokoj), ja verim, ze admin to zvladne aj tu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. http://bluedish.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Piatok, 2009, október 9 10:27
    gogo1 povedal(a)...
    Ale na zive.sk aj ty drzis hubu, hlupak

    Piatok, 2009, október 9 10:31

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Uz zase trepes. Spravi tu admin konecne poriadok (rovnako ako ho spravil na zive.sk), alebo sa tu dalej bude "diskutovat" o kakabusoch, dierach v riti, horcicakoch do hovna a pod.?!?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jediny, kto tu o tom diskutuje si ty. Je to pisomne!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. skoda, ze admin je off. mal by ta psychopata nakopat rovnako do tvojej "diery v riti" ako ta nakopal admin na zive.sk. A opat by sa tu debatovalo iba o dvbt vo vecnej a slusnej rovine, a nie o tvojich "kakabusoch" a "horcicakoch v hovnach", "umytych maloletych" atd. Presne ako sa dnes debatuje na zive.sk potom ako ta tam nakopali do zadku.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. To co tu spominas je tvoje niveau. A jeden je fakt, admin by ta mal kopnut do zadku. Mam ale pochybnosti o objektivite, asi preco plateny arogantny hlupak.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Pozri sa do zrkadla, horcicak! Za situacie ked tu poletujes ako hajzlova mucha a pod kazdy vecny a slusny prispevok o DVB-T nakladies tie svoje "kakabusy", "horcicaky v hovnach", "diery v zadku" atd. sa diskutovat o DVB-T da len velmi tazko. Skoda, ze admin to nevidi kedze je dlhodobo offline a nemoze s tebou spravit kratky proces (po vzore zive.sk)! Po nom by sa tu opat zacalo slusne debatovat vylucne o DVB-T, a nie o tvojich "horciackoch" a "hovnach"!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ty si sa pravdepodobne uz uplne pomiatol. Ja diskutujem na zive.sk a mnohych satelitnych forach zaoberajucich sa aj problematikou DVB-t. Naopak, okrem digimedie, tohoto blogu a par hluposti na zive.sk o tebe nikto nikde nepocul. Bude to asi tym, ze sa ti nechce registrovat a tym padom to lepsie vyhovuje tvojej provokaterskej platenej funkcii (ako hovori Ivan167 "Pepa Vyskoča")

    OdpovedaťOdstrániť
  13. preklad: kakabus
    Slovensko-Nemecký preklad
    chodiť ako kakabus→wie ein Griesgramgucken
    chodiť ako kakabus→wie ein Miesepeter gucken
    Slovensko-Ruský preklad
    kakabus→бука
    kakabus→нелюдимый человек
    kakabus→угрюмый человек

    A dieru do zadku ma snad kazdy. Len ty tam mas mpeg-2.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Bolo to tu OK, kym preukazane klamstva psychopata neprerastli do otvorenych primitivizmov (horcicaky, hovna, kakabusy, diery v riti,...), vid aj "prispevok" vyssie...

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Zaujimave je, ze aj na Digimedii aj tu, si vo vsetkych konfliktoch zaplateny prave ty Vlado.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. nemozete si na facebooku spravit diskusiu alebo niekde inde?ICQ,Skype???MSN???ako oco vam ide?robit na verejnosti zo seba debilou?

    OdpovedaťOdstrániť
  17. A ty psichac cital pred tym digimediu? Ved sa jedna stale o toho isteho Vlada. Neviem o tom, ze by mal Ivan167 s niekym inym konflikt, za to Vlado, alias asi 40 nickov, so vsetkymi. Alebo je fakt ten hlupak chraneny?

    OdpovedaťOdstrániť
  18. psichac, skus to vysvetlit adminovi. Pokial nezakroci a neizoluje toho psychopata (rovnako ako ho izolovali na zive.sk, tam je dnes uz klud) a neodmaze odtialto tie jeho "horcicaky, hovna, kakabusy, diery v riti" atd., tazko tu bude nejaka vecna diskusia o DVB-T mozna. Teda nepredpokladam, ze ty o hovnach a dierach v riti "diskutovat" chces... Alebo?

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Zaroven, skus si vsimnut, ze tomu trotlovi ide len o jedno: ked tu niekto v diskusii nezdiela jeho "jediny spravny nazor" alebo ho faktami usvedcuje bud z nevedomosti alebo rovno z vedomych klamstiev, tak ZIADNA DISKUSIA TU NEBUDE!!! Budu tu miesto toho jeho hovna, kakabusy, diery v riti, umyti maloleti, kamarati tvojej mamy a pod. psychopaticky hnoj na otravenie ovzdusia.
    Je to dost priehladne a cudujem sa, ze Ty si mu na to skocil... Admina (ktoreho tiez slusne v minulosti okydal) ospravedlnuje len to, ze je dlhodobo mimo a preto tu necha toho internetoveho trotla vycinat...

    OdpovedaťOdstrániť
  20. No podla mojho nazoru, ty budes nejaky uchylny narcis, ktory neda pokoj a neprestajne provokuje. Ked som si to tu cele precital, zistil som, ze jedine co si tu napisal o dvb-t je, ze MPEG-4 je vychodoeuropska norma. Ked ti na to niekto odpovedal, ze si kreten a uchyl, tak mal 100% pravdu.

    Eugen, Trnava.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Evzen Ivan Gogo Pavlov Investigator..., MPEG-4 je tvoja zivotna laska, do ktorej si sa ako psychopat zamiloval. Na to aby si zacal okolo seba rozhadzovat tie svoje kretenizmy tu stacilo napisat, ze prve dva SK MUXy by mali zacat vysielat (resp. len pokracovat) v MPEG-2, ostatne mozu byt uz v MPEG-4/T1 alebo este lepsie rovno v DVB-T2. Toto malo ti stacilo aby si tu zacal prskat ako maca a ohadzovat to tu okolo tymi tvojmi kretenmi, kakabusmi, hovnami, dierami v riti atd. No vsak povedz sam, je toto normalne??!!???

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Eugen tohoto si nevsimaj. Podla neho si Evzen Ivanovic Macaj. Pracujes ako Investigator pre gogo1 spolu s ViVidom.
    A on namiesto toho, aby sa stretol so svojim priatelom, Osetrovatelom Karolom, ktoremu usiel z ustavu, radsej kazdeho otravuje a este aj vyplakava (P.S. je to kreten). Nevie sa podpisat odpusti mu.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Gogo1, nevedel by si poradit nejaky box, ktory by vedel "vsetko"?

    Eugen, Trnava.

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Ano a psychopat sa rad rozprava aj sam so sebou. Miesto vecnej diskusie predvadza hry v style Dr. Jekyll Mr. Hyde. Presne ako tunajsi Evzen Gogo Ivan167 Investigator atd. Je to hodne priehladne, kedze tento pacient ma znacne obmedzenu slovnu zasobu. Ten isty slovnik, to iste napadanie ludi s inym nazorom a spamovanie, hlavne ziadna vecna debata! Ked je prichyteny pri klamstvach a jasnych hlupostiach (60%na sledovanost MPEG-4 DVB-T v Portugalsku, iba "4 zo 6 prijimacov rozoznali v testoch DVB-T2 signal", najskor v roku 2012 bude vyrobeny prvy box, ktory DVB-T2 spolahlivo rozona, atd.), rychlo zasvini celu stranku spamom, aby si tie hluposti uz nikto nevsimol!!! Uplne jednoduchy "vzorec". Problem je, ked je tolerovany aj adminom.

    OdpovedaťOdstrániť
  25. komu sa chce citat aj starsie blogy,moze tu www.bluedish.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  26. http://www.dx.phorum.cz/
    nove slovenske forum tykajuce sa aj televizneho prijmu, pomozte rozbehnut toto forum :) obdoba zruseneho dvbt.sk fora ... DIK
    Birko

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Birko
    Dnes to bolo najprv presmerovane a potom zdochlo z dovodu udrzby.
    Tak isto je v rozpracovani www.dvb-t.txi.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  28. @Eugen
    Musis povedat trochu viac, hlavne kolko chces do toho vrazit penazi, resp ci to moze byt satcombo atd. Ked chces spicu DM8000 cca. 1000Eur. AZBOX Premium Combo cca. 320Eur atd. Pozri si uvedene 2 a preklikas sa na fora kde sa dozvies detaily.

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Izolujte uz niekto toho Kretena Vlada. Kreten je pre neho pekne slovo, ak sa tu hrame na slovicka. Je to plateny parazit - otazka na psichaca, ci nevie kym.

    Ivan167

    OdpovedaťOdstrániť
  30. www.karpatmedia.hu - media news

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Uz zase "KRETEN"? Takze som trafil do cierneho! Pre istotu to este teda zopakujem:

    Ano a psychopat sa rad rozprava aj sam so sebou. Miesto vecnej diskusie predvadza hry v style Dr. Jekyll Mr. Hyde. Presne ako tunajsi Evzen Gogo Ivan167 Investigator atd. Je to hodne priehladne, kedze tento pacient ma znacne obmedzenu slovnu zasobu. Ten isty slovnik, to iste napadanie ludi s inym nazorom a spamovanie, hlavne ziadna vecna debata! Ked je prichyteny pri klamstvach a jasnych hlupostiach (60%na sledovanost MPEG-4 DVB-T v Portugalsku, iba "4 zo 6 prijimacov rozoznali v testoch DVB-T2 signal", najskor v roku 2012 bude vyrobeny prvy box, ktory DVB-T2 spolahlivo rozona, atd.), rychlo zasvini celu stranku spamom, aby si tie hluposti uz nikto nevsimol!!! Uplne jednoduchy "vzorec". Problem je, ked je tolerovany aj adminom.

    OdpovedaťOdstrániť
  32. gogo1 :hore pises ze presmerovanie a udrzba,mozem vediet kedy to bolo?a tiez kto stoji za tim druhym forom a preco tam nic neni,iked pise 7 prispevkou ale preco nic nevidno?ak to mam byt plnohodnotne,dostupne,verejne forum preco to tam skyvate?

    OdpovedaťOdstrániť
  33. zase pisem,na tom druhom fore neni vlastne nic ako pozeram...

    OdpovedaťOdstrániť
  34. @psichac
    Nie je tam zatial nic, povedal som, ze vznika. To presmerovanie bolo v tom momente ako som to napisal. Mali by tam byt ludia, ktori chcu diskutovat. Hladaju sa admini pre jednotlive hlavne fora. Precitaj si PN.

    OdpovedaťOdstrániť
  35. mozem vediet preco ti nemozem poslat ani len SUKROMNU SPRAVU ???????myslim na tom fore,ani mail nemas...

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Neviem preco, skus ikariaxb1@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  37. @psichac
    Tu je hlaska dx fora spred 1 minuty
    Service Temporarily Unavailable
    The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

    OdpovedaťOdstrániť
  38. A teraz tato:
    Proxy Error
    The proxy server received an invalid response from an upstream server.
    The proxy server could not handle the request GET /.

    Reason: Error reading from remote server

    OdpovedaťOdstrániť
  39. to roby preto lebo ic.cz ma nahovno servery,niekedy padne dokonca aj mysql dB a sme v prdeli vsetci :D ako aj teraz...ale snazim sa pracovat na prresune na kamosov hosting...

    OdpovedaťOdstrániť