24. 9. 2009

Towercom: Kompresný štandard? Nám je to úplne jedno

Ktorá technológia, respektíve kompresný štandard sa bude pri digitálnej anténovej televízii používať, je aj po zverejnení prevádzkových povolení pre Towercom neznáme. Skratka MPEG-2 či MPEG-4 sa do povolení nedostala a podľa vyjadrení operátora to nevie ešte ani sama spoločnosť. "Nám je to úplne jedno, lebo požiadavky prídu od vysielateľov," povedal v rozhovore pre agentúru SITA marketingový riaditeľ Towercomu Michal Šuran.

Rokovania budú podľa neho ukončené v najbližších týždňoch, po nich bude známa aj programová skladba prvého multiplexu. Ten sa má spustiť najneskôr do konca tohto roka.

Kompresný štandard sa v druhom výberovom konaní vôbec neposudzoval. Plán využitia frekvenčného spektra hovorí, že sa môže použiť v podstate akákoľvek "vhodná" technológia. Jedným z kritérií v tendri bolo predloženie návrhu technického riešenia. Z prevádzkových povolení sa dajú vyčítať iba dva technické parametre: pôjde o DVB-T a sieť vysielačov bude jednofrekvenčná.

84 komentárov:

  1. Ako bude chciet vysielat vysielatel (ktory bude za vysielanie platit), tak bude operator (Towercom) vysielat. Uplne rozumny pristup. Podobne by sa malo postupovat v kazdej krajine.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento blog snad funguje len na dodrbavanie vsetkeho co suvisi s digitalizaciou...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nie asi tebe drbe, ma pravdu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. neviete niekto, kde je obsah starej stranky www.dvbt.sk? tam bolo super riesenie technickych veci (diskusia). teraz je tam to iste, co na digimedii. to je plytvanie domenami... :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vsak si to pocul od drbka: "sluzila na dodrbavanie vsetkeho co suvisi s digitalizaciou", takze bola vypnuta.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nemyslim tuto stranku (digitalnews) a ani digimediu, mam na mysli www.dvbt.sk, teda taketo cosi to bolo v minulosti:

    http://209.85.129.132/search?q=cache:gRwu55Pj-3MJ:www.dvbt.sk/+www.dvbt.sk&cd=1&hl=sk&ct=clnk

    toto je este v googli zapamatany stary obsah. skutocna stranka je uz rovnaka ako digimedia.

    mne sa ta technicka diskusia pacila, ako tam pisali letohradok, birko, nairam (marian??)... a neboli tam ani nejake brutalne hadky o mpeg4 :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Na diskusiu o technickej stránke, pokrytí a podobne môžeme teraz využívať na www.digitalnatelevizia.sk, čo je obdoba českej digitalnitelevize.cz.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. "neboli tam ani nejake brutalne hadky o mpeg4 :-)"
    To nie su hadky o MPEG-4, ale o statnych dotaciach, pri ktorych sa chce niekto 2x napakovat za pomoci platenych Kretenov.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja by som povedal, ze by ani tu neboli hadky o MPEG-4, keby tu jeden postihnuty psychopat (v jeho jazyku "Kreten") nesiril klamstva a nezasvinoval stranky vulgarizmami a psychopatickym spamom... Vsak diskutovat sa da aj vo vecnej rovine a pritom nemusia mat vsetci jednotny (jediny spravny) nazor, kym sa do debaty nezamontuje nejaky psychopat (postihnuty o.i. paranojou, ze niekto chce ublizovat jeho kompresnej "laske")...

    Do diskusie na www.dvbt.sk som sa tiez zapajal, bola skutocne fajn, kedze ju nestihol nainfikovat ziadny "plateny Kreten" typu toho tunajsieho...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Z diskusie v Cechach:

    OTÁZKA: Zdravím, počítá se v blízké budoucnosti s přechodem na DVB-T MPEG4 nebo bude ČR oproti jiným státům stále v digitálním pravěku? Díky.

    ODPOVĚĎ (Pana digitalizace Z. Dospivu): V ČR se všichni účastníci procesu přechodu (stejně jako v drtivé většině evropských zemí) shodli na využití technologie MPEG-2, mj. i pro její lepší cenovou dostupnost pro diváky. V budoucnu lze, v souladu s technologickým pokrokem, očekávat využití pokročilejších technologií. Diváci se ale v žádném případě nemusí obávat, že by museli v nejbližších letech nějak radikálně měnit svá stávající zařízení.

    Některé sousední státy, které se rozhodly využít technologii MPEG-4 zatím s digitalizací spíše přešplapují... 23.09.2009 11:45

    http://zpravy.idnes.cz/pan-digitalizace-odpovida-na-dotazy-ctenaru-idnes-cz-f9t-/odpovedi.asp?t=DUSPIVA2


    A teraz by som cakal, ze ratlik zase vyskoci z budy a zacne tu vyblekovat, ze Dospiva je amater, "plateny agent" Towercomu, dealer VHS a pod.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. +

    OTÁZKA: Dobry den . Jak to vypada se zavedeni HD vysilanim do pozemniho digitalniho vysilani ? CT i Nova zatim vysilaji v HD jen z druzice. Dockame se HD vysilani ceskych stanic v pristim roce i v pozemnim vysilani, pripadne v kabelu ?

    ODPOVĚĎ: Do doby ukončení zemského analogového televizního vysílání (nejpozději v létě 2012) se s HD vysíláním v DVB-T v masovém měřítku nepočítá. V příštím roce by mohly proběhnout první testy HD vysílání v DVB-T2. 23.09.2009 11:23

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Odpoved. Uz ste sa dockali 2*HD v MUXe 4 a 1*HD v MUX3.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Polarizácia cirkulárna, kompresný štandard MPEG-7 a budeme hviezdy!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Staci teba supnut do cvokhausu a jeto.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ano, presne tak: supnut spat do "scvokvausu" a zmiznu z tychto stranok "kreten plateny", "polarizacia cirkularna", "mamini kamarati", "nedostatok jodu", "svina konkretna", "psaca rit", atd. a bude sa tu znovu debatovat len o DVB-T.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Presne tak: testovacie vysielanie "2*HD v MUXe4" v styroch lokalitach a "1*HD" v jednom (prazskom) MUXe (upscale SD programu) je podla pacienta "HD vysílání v DVB-T v masovém měřítku". :-))))

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ano, presne tak: supnut spat do "scvokvausu" a zmiznu z tychto stranok "kreten plateny", "polarizacia cirkularna", "mamini kamarati", "nedostatok jodu", "svina konkretna", "psaca rit", atd. a bude sa tu znovu debatovat len o DVB-T.

    Nedeľa, 2009, september 27 18:50

    No prvy krat s tebou suhlasim. Tak uz pakuj do riti.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. A ked uz bude spat v tom "cvokhause", zmizu tu aj vyrazy ako "tak uz pakuj do riti". Slusni ludia (nie psychopati) budu diskutovat vylucne o DVB-T...

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Niektori arogantni hlupaci nereaguju na ludske slova, tak sa skutocne musi clovek znizit ku komunikacii na ich urovni. Ze Kreten?

    OdpovedaťOdstrániť
  20. forum na dvbt.sk zaniklo, nahrada je tu http://www.dx.phorum.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Niektori arogantni hlupaci "ludske slova" a vecnu debatu ani nepoznaju. Oni nevedia a nechcu ani slusne debatovat a deficit odbornych znalosti o DVB-T nahradzaju "kretenizmami". Frekvencia slova KRETEN je u takehoto psychopata castejsia ako DVB-T a digitalizacia dohromady. Potom to tu aj tam vypada...

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Takze Cesi uz planuju DVB-T2 trial:

    http://www.digizone.cz/aktuality/novy-multiplex-pro-hdtv-az-po-vypnuti-analogu/

    Presne ako to tu uz bolo dlhsie navrhovane: Rozbehnut aj u nas DVB-T v MPEG-2 a po ASO zacat testovat, prip. uz rovno nasadzovat DVB-T2. Som teda velmi zvedavy, ci hranica medzi Zapadom a Vychodom bude prechadzat riekou Moravou...

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Frekvencia slova Kreten je umerna vskytu choromyselnych prispevkov Vlada - MPEG-4 Pištu. Slovo Kreten je slovo spisovne a vyjadruje dusevny stav menovaneho. Ze Kreten?

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Ano, Ivko167 Gogo Dupninozka, presne ako mozes citat vyssie: odborne deficity znalosti o DVB-T a komplexy menejcennosti si kompenzujes slovom "KRETEN", ktore je tvojmu "dusevnemu stavu" urcite najblizsie... citatelia musia mat z teba dobru zabavu: "kretenolog" bojuje infantilnostou a v kretenstine za nasadenie MPEG-4/T1 na Slovensku na vecne casy a nikdy inak... :-))))

    Som rad, ze Cesi uz realne planuju testy v DVB-T2, to si este uzijeme "kretenizmov" z tvojej strany, kym trial spustia. Lebo DVB-T2 - to je ta nova "nespolahliva" technologia, v ktorej ma byt podla teba vyrobeny prvy spolahlivy box az niekedy v 2012 ako si tu prorokoval v tvojej obvyklej kretenstine... Clovek hned vidi, ze sa vyznas! Hahaha! Aj Portugalsko mas "zmapovane", tam podla teba maju sledobanost DVB-T uz 60% (!!!). Kde sa hrabu nejaki Anglani, Spanieli alebo Nemci... Trtko Ivko... :-)))))

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Trtko Ivko tu drisol nedavno aj taketo:

    Otazka:

    Kto momentalne digitalizuje v mpeg-2, Hlupak?

    A trtko si aj sam odpovedal:

    Za posledne 2 roky tusim len Cesi.

    Cize Anglani, Spanieli, Nemci, Rakusania, Taliani, Svajciari, Holandania, atd.... zavadzaju analog, asi tak to myslel... :-)))))

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Ty nemysli, co kto myslel nemas cim. Ze Kreten?

    OdpovedaťOdstrániť
  27. :-))) Ten pacient tazko pochopi co je digitalizacia. Zostava mu uz len jeho "Kreten", v nom je doma... :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Ano, Kreten moj.

    Anonymný povedal(a)...
    Ty nemysli, co kto myslel nemas cim. Ze Kreten?

    Streda, 2009, september 30 8:42

    OdpovedaťOdstrániť
  29. V Anglicku sleduje "kockovane" MPEG-2 DVB-T (ako jediny zdroj signalu) uz 9.9 mil. domacnosti:

    United Kingdom - 9.9 million DTT-only households

    co je 38.8%.

    Domacnosti, ktore sleduju len MPEG-2 DVB-T alebo aj ine digitalne platformy je v Anglicku uz 18.2 mil (71.2%).

    kompletna statistika na: http://www.digitag.org/

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Kreten 2x ? Preberaju sa tu pre neho narocne temy. Ten "kretenolog" je tu uplne strateny. Zostava mu uz iba ten jeho "kreten"... Chudacik, ale dopadol... :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Kretenolog Ivko este stale nezistil kde sa to vlastne preklikal. Je tu plno neznamych pojmov a cisiel. Tak je z toho poriadne zmateny... musi si uz davat velky pozor aby nenapisal nic v suvislosti s DVB-T alebo digitalizaciou... mal by zostat uz iba pri tom svojom "kretenovi". :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Anonymný povedal(a)...
    Ano, Kreten moj, Vladko -MPEG-4 Pišta.

    Anonymný povedal(a)...
    Ty nemysli, co kto myslel nemas cim. Ze Kreten?

    Streda, 2009, september 30 8:42

    Streda, 2009, september 30 19:50

    Ked su Kreteni, musia byt aj kretenologovia, ze Kreten?

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Tak uz aj tu sa ten SPAMMER odbavuje? Neposle ho niekto konecne poslat do hadov?

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Neschopak sa odbavuje spamovanim. Kedze o DVB-T vela toho nevie... vela moznosti mu uz nezostava, ked chce zaujat... Iba ten SPAM. :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Anonymný povedal(a)...
    Anonymný povedal(a)...
    Ano, Kreten moj, Vladko -MPEG-4 Pišta.

    Anonymný povedal(a)...
    Ty nemysli, co kto myslel nemas cim. Ze Kreten?

    Streda, 2009, september 30 8:42

    Streda, 2009, september 30 19:50

    Ked su Kreteni, musia byt aj kretenologovia, ze Kreten?

    Štvrtok, 2009, október 1 12:10

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Tipne si nieko, ci Ivko Trtko este niekedy skusi napisat nieco o DVB-T alebo uz definitivne zostane len pri SPAMovani?

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Ja to tipujem na druhu moznost. Bude iba spamovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Anonymný povedal(a)...
    Anonymný povedal(a)...
    Anonymný povedal(a)...
    Ano, Kreten moj, Vladko -MPEG-4 Pišta.

    Anonymný povedal(a)...
    Ty nemysli, co kto myslel nemas cim. Ze Kreten?

    Streda, 2009, september 30 8:42

    Streda, 2009, september 30 19:50

    Ked su Kreteni, musia byt aj kretenologovia, ze Kreten?

    Štvrtok, 2009, október 1 12:10

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Bingo! Druha moznost je spravna. Ako vidis vyssie, spammer Ivko tu uz bude iba spamovat. Co sa tyka DVB-T, zhorel ako fakla a na viac si netrufa... ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  40. Btw, zachvilu tu mame rok 2012!!! Ako trtko Ivko napisal:

    "V roku 2012 mozno bude vyrobeny aj prvy box, ktory spolahlivo DVB-t2 rozozna".

    Takze rok 2012 podla trtka nastane asi uz o mesiac-dva, kedze budu vyrobene prve DVB-T2 prijimace, ktore spolahlivo DVB-T2 rozoznaju. Zhanajte si nove kalendare!!! :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  41. Pre Vladka - Kretena -MPEG-4 Pišta

    Anonymný povedal(a)...
    Ako priklad zo zivota ja zasa uvediem, ze vyskyt takych Kretenov ako si ty je na urovni statistickej chyby. Je predsa zname, ze na slovensku je v potrave jodu dost. Co ta sem doviezli?

    Anonymný povedal(a)...
    Kreten Vlado-MPEG-4 Pišta.
    Ked uz ta nezaujimaju dievcata, co sa tyka penetracie, tak si najdi aspon nejakeho umyteho maloleteho a nehon si tu! Kreten.

    Anonymný povedal(a)...
    Ja viem, ze ty radsej fora ako dievcata, je to tym jodom Kreten.

    Anonymný povedal(a)...
    Okrem ineho 7*11=77 to je pomerne overeny fakt oproti 2+2+2=2, to sa este skuma.

    Mysli niekto, ze sa docita az sem?
    Streda, 2009, september 30 8:43

    OdpovedaťOdstrániť
  42. Trtko-kreten zostava uz iba pri spamovani. Asi tusi, ze uvedenie prijimaca DVB-T2 na trh sa blizi a ludia zase budu vidiet ako sa zhovadil... a tak spamovanie je jedine, co mu uz este zostava... ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  43. Pre Vladka - Kretena -MPEG-4 Pišta

    Anonymný povedal(a)...
    Ako priklad zo zivota ja zasa uvediem, ze vyskyt takych Kretenov ako si ty je na urovni statistickej chyby. Je predsa zname, ze na slovensku je v potrave jodu dost. Co ta sem doviezli?

    Anonymný povedal(a)...
    Kreten Vlado-MPEG-4 Pišta.
    Ked uz ta nezaujimaju dievcata, co sa tyka penetracie, tak si najdi aspon nejakeho umyteho maloleteho a nehon si tu! Kreten.

    Anonymný povedal(a)...
    Ja viem, ze ty radsej fora ako dievcata, je to tym jodom Kreten.

    Anonymný povedal(a)...
    Okrem ineho 7*11=77 to je pomerne overeny fakt oproti 2+2+2=2, to sa este skuma.

    Mysli niekto, ze sa docita az sem?
    Streda, 2009, september 30 8:43

    Sobota, 2009, október 3 16:56

    OdpovedaťOdstrániť
  44. Jasne, trtko "kreten" Ivko uz iba spamuje. Mysli si, ze tym prekryje tie "hovadziny" co tu nakladol. Jedna z jeho poslednych haluzi:

    "V roku 2012 mozno bude vyrobeny aj prvy box, ktory spolahlivo DVB-t2 rozozna".

    Cize uz koncom tohto roku pride rok 2012! Prevracajte listy v kalendari! :-)))

    IMHO, kto pocituje vazne deficity v odbornej rovine a s tym suvisiace psychicke poruchy, rozhadzuje okolo seba haldy "kretenizmov" (vid kusok vyssie). Otazka stale zostava rovnaka: da sa akakolvek technologia natlacit do hlav ludi s kretenizmami a so "spovedou" psychopata, namiesto odbornych argumentov a faktov?

    OdpovedaťOdstrániť
  45. Pre Vladka - Kretena -MPEG-4 Pišta

    Jediny Kreten siroko daleko si tu ty. Skus nieco svoje zacitovat co si tu napisal o dvb-t, plateny hlupak! Skus odpovedat, ze preco sa chces umyselne pozerat na horsi obraz! Zoznam nickov, ktore ta povazuju za plateneho Kretena:
    1. Jano - digimedia, citat "petrzalsky kreten"
    2. gogo1 - digimedia, citat "aroganty hlupak"
    3. I.P.Pavlov - digimedia "oznacenie kreten je pomerne namieste"
    4. Ivan167 - digimedia "Kreten, ktoreho zneuzivaju maminy kamarati"
    5. Branislav Macaj - digimedia " pan MPEG-4 Vista, vy musite byt plateny - nie ste vy ten Vlado, s ktorym uz na konci nikto nechcel diskutovat"?
    6. Bluedish - digimedia " sprosty blogger"
    7. gogo1 - zive.sk " nevypisuj tu dokola tieto sprostosti"
    8. ViVid - digitalnews "blbec co sa nevie podpisat"

    Tito vsetci ti ublizuju, Kretenik? Alebo, nie jeden je hlupak, ale vsetci? Skus zacitovat hocico co si kde napisal a ma to cosi spolocne s DVB-T! Kreten!

    Anonymný povedal(a)...
    Ako priklad zo zivota ja zasa uvediem, ze vyskyt takych Kretenov ako si ty je na urovni statistickej chyby. Je predsa zname, ze na slovensku je v potrave jodu dost. Co ta sem doviezli?

    Anonymný povedal(a)...
    Kreten Vlado-MPEG-4 Pišta.
    Ked uz ta nezaujimaju dievcata, co sa tyka penetracie, tak si najdi aspon nejakeho umyteho maloleteho a nehon si tu! Kreten.

    Anonymný povedal(a)...
    Ja viem, ze ty radsej fora ako dievcata, je to tym jodom Kreten.

    Anonymný povedal(a)...
    Okrem ineho 7*11=77 to je pomerne overeny fakt oproti 2+2+2=2, to sa este skuma.

    Mysli niekto, ze sa docita az sem?
    Streda, 2009, september 30 8:43

    Sobota, 2009, október 3 16:56

    Sobota, 2009, október 3 21:33

    OdpovedaťOdstrániť
  46. Psychopat Ivko167 Gogo Pavlov ... sa nam zacyklil. Mozem sa stavit, keby niekto chcel, ze zostane uz iba pri psycho-spamovani, kedze DVB-T je pre neho spanielska dedina... takze to uz nebude "riskovat"... :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  47. "Anonymný povedal(a)...

    forum na dvbt.sk zaniklo, nahrada je tu http://www.dx.phorum.cz/
    Pondelok, 2009, september 28 19:18 "


    neviem kto to sem napisal ale dakujem mu, fakt, cenim si to ze sa niekto sazi o propagaciu nasho fora a mali by sa oto viacej pozaujimat aj paniz "BMA" agendy,ze naco su im 2 domeny "otom istom" ked na kazdej z nich bol iny projekt,sice o dvbt ale kazdy mal svoje osobytosti..ale nee oni musia jak debili vsetko co ma v nazve "digi" alebo "Dvbt" odkupit lebo oni dostali zakazku na spropagovanie dvbt...a este aj tato stranka, hej, hore henty dvaja sa tam drbu jeden na druheho a riesi to niekto?nie,sak preco by ich to malo aj zaujimat...debili...aj tyy dvaja tuna aj cele BMA...

    tolko odo mna
    psichac,admin fora

    OdpovedaťOdstrániť
  48. A co je to ta "BMA agendy"?

    OdpovedaťOdstrániť
  49. Pre Vladka - Kretena -MPEG-4 Pišta

    Jediny Kreten siroko daleko si tu ty. Skus nieco svoje zacitovat co si tu napisal o dvb-t, plateny hlupak! Skus odpovedat, ze preco sa chces umyselne pozerat na horsi obraz! Zoznam nickov, ktore ta povazuju za plateneho Kretena:
    1. Jano - digimedia, citat "petrzalsky kreten"
    2. gogo1 - digimedia, citat "aroganty hlupak"
    3. I.P.Pavlov - digimedia "oznacenie kreten je pomerne namieste"
    4. Ivan167 - digimedia "Kreten, ktoreho zneuzivaju maminy kamarati"
    5. Branislav Macaj - digimedia " pan MPEG-4 Vista, vy musite byt plateny - nie ste vy ten Vlado, s ktorym uz na konci nikto nechcel diskutovat"?
    6. Bluedish - digimedia " sprosty blogger"
    7. gogo1 - zive.sk " nevypisuj tu dokola tieto sprostosti"
    8. ViVid - digitalnews "blbec co sa nevie podpisat"

    Tito vsetci ti ublizuju, Kretenik? Alebo, nie jeden je hlupak, ale vsetci? Skus zacitovat hocico co si kde napisal a ma to cosi spolocne s DVB-T! Kreten!

    Anonymný povedal(a)...
    Ako priklad zo zivota ja zasa uvediem, ze vyskyt takych Kretenov ako si ty je na urovni statistickej chyby. Je predsa zname, ze na slovensku je v potrave jodu dost. Co ta sem doviezli?

    Anonymný povedal(a)...
    Kreten Vlado-MPEG-4 Pišta.
    Ked uz ta nezaujimaju dievcata, co sa tyka penetracie, tak si najdi aspon nejakeho umyteho maloleteho a nehon si tu! Kreten.

    Anonymný povedal(a)...
    Ja viem, ze ty radsej fora ako dievcata, je to tym jodom Kreten.

    Anonymný povedal(a)...
    Okrem ineho 7*11=77 to je pomerne overeny fakt oproti 2+2+2=2, to sa este skuma.

    Mysli niekto, ze sa docita az sem?
    Streda, 2009, september 30 8:43

    Sobota, 2009, október 3 16:56

    Sobota, 2009, október 3 21:33

    Nedeľa, 2009, október 4 13:56

    OdpovedaťOdstrániť
  50. Pocuj xuju nemozes sa ist odbavovat niekam inam?

    OdpovedaťOdstrániť
  51. pocujte nemozete sa ist OBAJA ODBAVOVAT NIEKAM INAM????????TOTO JE BLOG, NIE DISKUSNY KRUZOK,JASNE!TOTO SLUZI NA INFORMOVANIE O DIGITALIZACII NIE NATO ABY KAZDY VEDEL ZE TEN A TEN JE DEBIL.....

    OdpovedaťOdstrániť
  52. Suhlas!!! Malo by sa tu pisat iba o digitalizacii!!! V rovine argumentov, informacii a faktov, a nie 'jodovych kretenov', 'umytych maloletych', 'maminych kamaratov' a podobnych debilin...

    OdpovedaťOdstrániť
  53. Anonymný povedal(a)...
    Pre Vladka - Kretena -MPEG-4 Pišta

    Jediny Kreten siroko daleko si tu ty. Skus nieco svoje zacitovat co si tu napisal o dvb-t, plateny hlupak! Skus odpovedat, ze preco sa chces umyselne pozerat na horsi obraz! Zoznam nickov, ktore ta povazuju za plateneho Kretena:
    1. Jano - digimedia, citat "petrzalsky kreten"
    2. gogo1 - digimedia, citat "aroganty hlupak"
    3. I.P.Pavlov - digimedia "oznacenie kreten je pomerne namieste"
    4. Ivan167 - digimedia "Kreten, ktoreho zneuzivaju maminy kamarati"
    5. Branislav Macaj - digimedia " pan MPEG-4 Vista, vy musite byt plateny - nie ste vy ten Vlado, s ktorym uz na konci nikto nechcel diskutovat"?
    6. Bluedish - digimedia " sprosty blogger"
    7. gogo1 - zive.sk " nevypisuj tu dokola tieto sprostosti"
    8. ViVid - digitalnews "blbec co sa nevie podpisat"

    Tito vsetci ti ublizuju, Kretenik? Alebo, nie jeden je hlupak, ale vsetci? Skus zacitovat hocico co si kde napisal a ma to cosi spolocne s DVB-T! Kreten!

    Anonymný povedal(a)...
    Ako priklad zo zivota ja zasa uvediem, ze vyskyt takych Kretenov ako si ty je na urovni statistickej chyby. Je predsa zname, ze na slovensku je v potrave jodu dost. Co ta sem doviezli?

    Anonymný povedal(a)...
    Kreten Vlado-MPEG-4 Pišta.
    Ked uz ta nezaujimaju dievcata, co sa tyka penetracie, tak si najdi aspon nejakeho umyteho maloleteho a nehon si tu! Kreten.

    Anonymný povedal(a)...
    Ja viem, ze ty radsej fora ako dievcata, je to tym jodom Kreten.

    Anonymný povedal(a)...
    Okrem ineho 7*11=77 to je pomerne overeny fakt oproti 2+2+2=2, to sa este skuma.

    Mysli niekto, ze sa docita az sem?
    Streda, 2009, september 30 8:43

    Sobota, 2009, október 3 16:56

    Sobota, 2009, október 3 21:33

    Nedeľa, 2009, október 4 13:56

    Nedeľa, 2009, október 4 21:54

    OdpovedaťOdstrániť
  54. Neda sa tato diskusia preniest na icq,alebo facebook , skype? tam je miesta dost.

    OdpovedaťOdstrániť
  55. http://bluedish.blogspot.com/2009/10/dvb-t.html

    OdpovedaťOdstrániť
  56. Tyvole, ten magor toho nenecha!

    OdpovedaťOdstrániť
  57. nove o digitalizacii http://www.digitalnatelevizia.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  58. Dnes fajn clanocek na DigiZone:

    Dlouho jsem se těšil, až konečně začne televize vysílat digitálně. Dlouho jsem se těšil marně. A když už to přišlo, je to vlastně už na nic, protože zemská digitální televize přišla pozdě a v zastaralém vysílacím standardu. Nabízím pohled zkušenějšího uživatele na celou problematiku.....

    http://www.digizone.cz/clanky/digitalni-televize-u-nas-hruza/

    OdpovedaťOdstrániť
  59. Mna z toho fajn clanocku zaujala tato cast:

    Česká televize sice koncem srpna spustila své ČT 1 HD, ale zatím je to zklamání. Celý program, kromě jednoho seriálu (Vyprávěj), je pouze přepočítáván ze standardního SD rozlišení. A to je proti nativním HD pořadům Novy opravdu hodně poznat. Nejhorší zvěrstvo páchá ČT u filmů, kde po přepočítání do HD zabírá film asi jen třetinu (!) plochy obrazovky. Přepnutí na SD verzi je pak nezbytností. Takto mi dokonale zkazili zážitek z filmu Katyň, který ČT nedávno uvedla. Marně jsem se těšil na HD.


    A co sa tyka diskusie, ja osobne sa najviac stotoznujem s tymto nazorom:

    Vložil: Marek Vajdík
    Vse je otazkou priorit. Ja preferuju obsah pred technickou strankou veci. Tzn. ze se radeji podivam na SD-Ceskou Televizi nez na HD-Zpravy Novy. A klidne se tam moderatori muzou treba svlekat v HD rozliseni :)

    DVB-T Vs. DVB-S - Tady je, myslim, dulezite, za kazdy ma volbu. A take ze existuje "zastupitelnost" zpusobu transportu signalu k uzivateli. Kazdy se rozhodne podle lokalni situace, zajmu o sledovani tv, sve financni situace atd atd. To je myslim dobre.

    OdpovedaťOdstrániť
  60. ViViD je to pravda. Pred 60 rokmi zasadli krajiny EU a dohodli sa na PALe. Dnes namiesto norme o TV vysielani sa staraju aby teenageri neohluchli. Vagne prehlasenie o kompresnom standarde je na smiech. Mozno je to na narodnej legislative, aby zabranila, aby sa tu kazdy kakabus co ma dieru do zadku nabalil vysielanim machul a kodovanim.

    OdpovedaťOdstrániť
  61. Anonymný povedal(a)...
    Magore, ten tyvol toho nenechal!

    Utorok, 2009, október 6 21:08

    OdpovedaťOdstrániť
  62. veru zda sa ze nenechal. pisat tu o "kakabusovi co ma dieru v zadku" moze len psychicky naruseny clovek.

    OdpovedaťOdstrániť
  63. http://bluedish.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  64. Hlavna vec, ze si to nechal ty, lebo ty mas v zadku mpeg-2.

    OdpovedaťOdstrániť
  65. "Kakabus s dierou v zadku"? "Ty mas v zadku mpeg-2"?

    Jasne, je to psychopat, ktory ma asi nejaky problem so svojim "zadkom". Ale co na to ADMIN??? Na zive.sk s postihnutym trotlom spravili rychly proces. A je tam dnes klud.

    OdpovedaťOdstrániť
  66. V jednom ma ale pravdu, ze si provokater, co stale vyvrtavas? Hovoril s ViVidom. Asi predsa len budes Kreten?

    OdpovedaťOdstrániť
  67. Ale na zive.sk aj ty drzis hubu, hlupak

    OdpovedaťOdstrániť
  68. Chuju, ja som tu nevyblakoval o "prednoazijskej sekte" v suvislosti s prevadzkovatelmi zive.sk, ani som tu nedrbol ich vypis z obchodneho registra! A nemam dnes ani ziadny problem na zive.sk diskutovat o comkolvek co suvisi s temou (aj DVB-T, aj MPEG-4/T1 aj MPEG-2!). To je velky rozdiel medzi nami dvoma. Ak neveris, skus tam vydlavit tych svojich "kakabusov" alebo "diery v zadku" a uvidis aky rychly proces s tebou admin (ZNOVU) spravi!

    Nechat ta tu beztrestne vycinat je presne to iste ako nechat pobehovat nelieceneho psychopata po slobode. To by si mal uvedomit admin tohto webu (ktoreho si v minulosti tiez riadne obryzgal mimochodom) cim skor, a nepisat nasledne prispevky o "diskutéroch na tomto webe, ktorí si nadávajú do kreténov", ked je uz diskusna stena komplet ogrcana...

    OdpovedaťOdstrániť
  69. Ani ja nie, a ked nevies co je to kakabus spytaj sa nejakeho druhaka co vie citat. No a ty si Ivanovi167 vycital spam hlupak? A ako sledujem tvoj text tak je to tu fakt ogrcane. Tvoje faloidne extempore ma ma dostat na tvoju stranu proti Ivanovi? Zabudni, si plateny hlupak a len to.

    OdpovedaťOdstrániť
  70. Hej psichac co ty na to? Alebo je to tu komplet z umelej hmoty?

    OdpovedaťOdstrániť
  71. A len ta na margo, existuje taka stranka, ktora sa vola whois. Dupinozka Ivan167 ma 197. Poznam ho medzi tym a je vytrvaly ako terier.. Aby ti nepadli horcicaky do hovna!

    OdpovedaťOdstrániť
  72. Cista anarchia. Administrator shnad uz to spamujuce hovado zrusi a namiesto kakabusov sa tu bude znovu debatit len o dvbt.

    OdpovedaťOdstrániť
  73. HORCICAKY DO HOVNA? Tebe uz uplne HRABE????

    OdpovedaťOdstrániť
  74. To je U pici v petrzalke

    OdpovedaťOdstrániť
  75. No zasa si sa vyznamenal, citaty "spamujuce hovado", "co ti drbe?", "nechat pobehovat nelieceneho psychopata" tak to je skutocne dobre. A co ty vlastne reklamujes hlupak skus zacitovat co si tu ty napisal od existencie tohoto bloku. Problem ?, vysie vycitovane najvatsie mudrosti z oboru.

    OdpovedaťOdstrániť
  76. Je tu jedno podozrenie, ci nie je plateny adminom?

    OdpovedaťOdstrániť
  77. Citacia "HORCICAKY DO HOVNA? Tebe uz uplne HRABE????"
    Sobota, 2009, október 10 17:35

    Nie , do tvojho vlastneho hovna!

    OdpovedaťOdstrániť
  78. Mozno si da tesne pred tym, kontaktne cocky?

    OdpovedaťOdstrániť
  79. Administruje to tu este niekto alebo to uz definitivne prebral ten "horcicak do hovna"???

    OdpovedaťOdstrániť
  80. 213.215.89.xxx
    78.99.52.xxx

    Skor by som povedal Cajla v Pezinku.

    OdpovedaťOdstrániť
  81. co ja? ja tu nemozem nic,nevlastnim to tuna a majitel napisal ze sa vrati 19. ci ako....

    OdpovedaťOdstrániť
  82. no dufam... ze dojde cim skor konecne to tu uprace... a vymaze vsetok ten balast co s DVB-T nesuvisi. Spammera to mozno rozosmutni, ale bude konecne vediet, ze jeho "hovna", "horcicaky", "kontaktne cocky", "diery v riti","kakabusov", "kamaratov svojej mamy", "umytych maloletych", atd. musi vykadit niekde inde. Tu sa mu dlho "neohreju"...

    OdpovedaťOdstrániť