2. 9. 2009

V maďarskom DVB-T je už aj Euronews

Programová ponuka maďarskej DVB-T služby MindigTV sa rozšírila na sedem kanálov. K šiestim maďarským okruhom 28. augusta pribudol medzinárodný spravodajský program Euronews. 

V utorok o tom informoval operátor Antenna Hungária, ešte minulý týždeň si to všimli aj čitatelia digitalNews.sk. 

Euronews sa šíri v štandardnom rozlíšení a nekódovane. Zatiaľ ide o testovaciu prevádzku so súhlasom stanice, program je v angličtine a nemčine. 

25 komentárov:

  1. No neviem,prečo tam dali euronews, keď maďari majú x kanálov, ktoré by tam mohli ísť, ale zrejme sa im to nevyplatí.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak-tak. Okrem toho, Euronews tam bude asi tak sledovane ako cele madarske DVB-T. Takze je to jeho zaradenie celkom symbolicke. Koli takymto programom exkluzivne MPEG-4 aj my rozhodne potrebujeme! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Maju 9 programov z toho 3 volne HDTV a 60% pokrytie. To sa nam zatial moze snivat. Symbolicke je to, ze sa ozyvas blbec.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. blbec Ivan167 Vivid gogo, symbolicke je, ze tu zase smradis a namiesto vecnej odpovede k teme zase utocis na diskutujucich. Radsej keby si vymenoval tych 16 madarskych programov, ktore dnes uz maju podla teba vysielat a 22 europskych krajin, v ktorych podla teba vysielaju iba v MPEG-4! A skus este odhadnut promile divakov, ktori sleduju tie "3 volne HDTV", o ktorych sa "nam zatial moze len snivat"!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jediny exkluzivny mpeg-2 blbec "Pepa Vyskoc" a multiforum Kreten si tu ty Vlado. V tvojej krvi viem pozitivne odhadnut 0 promile pretoze si kreten, buzerant a smrad. Coze ti to robia ti mamini kamarati po nociach?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ivko-gogo-vivid-"kreten-buzerant-a-smrad" ako obvykle, zase si sa zmohol len na vulgarizmy. Vazne sa hanbis za svoje vyroky ako "budu Madari vysielat o 3 mesiace 16 programov" a o "22 vyhradne MPEG-4 krajinach", ktore sa ti prisnili? Zostanes verny svojej tradicii zaplavovat tieto stranky fantazmagoriami a vulgarizmami alebo niekedy aj milo prekvapis a postavis sa za svoje vyplody, t.j. pridas k nim aj ARGUMENTY (kedy maju ubehnut tie "3 mesiace" a ktore konkretne su tie "22- eu.krajiny") a nebudes len tarat a vymyslat si?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ivko167-gogo-vivid-..., citat: "(...)kreten, buzerant a smrad. Coze ti to robia ti mamini kamarati po nociach?" na fore o DVB-T stoji za to a NA 100% TA VYSTIHUJE. Daj si ju zaramovat zlatymi pismenami vyrytu, vyves si ju nad postel a hanbi sa kazdy den, ked sa budes na nu budes pozerat a premyslat nad sebou...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný povedal(a)...
    Jediny exkluzivny mpeg-2 blbec "Pepa Vyskoc" a multiforum Kreten si tu ty Vlado. V tvojej krvi viem pozitivne odhadnut 0 promile pretoze si kreten, buzerant a smrad. Coze ti to robia ti mamini kamarati po nociach?

    Štvrtok, 2009, september 3 19:44

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ivko167-gogo-vivid-... uz si zase zacykleny. Myslis, ze "(...)kreten, buzerant a smrad,... kamarati tvojej mami" ti pomozu dostat sa von z tych tvojich klamstiev a vulgarizmov, do ktorych si sa tu (po kolky krat uz?) zamotal???

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nie ale tebe by mohli, je to prdsa tvoja mama.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jasne, pozdravuj tu "tvoju prsa mamu" (a ten "kreten, buzerant a smrad" je akoze tvoj otec?)! Podla toho co tu stvaras, musia mat z teba obaja "velku radost"... :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Vlado, MPEG-4 Pišta, atd. je KRETEN, BUZERANT A SMRAD v jednej osobe s Pepom Vyskocom.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Cakal niekto inu odpoved? Od maleho prskajuceho klamara... :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Nie necakal, ale na druhej strane je ta odpoved v poriadku.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Jasne, "KRETEN, BUZERANT A SMRAD", ho/ta celkom dobre vystihuje...

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Vlado, MPEG-4 Pišta, atd. je KRETEN, BUZERANT A SMRAD v jednej osobe s Pepom Vyskocom.

    Len aby nedoslo k omylu!

    OdpovedaťOdstrániť
  17. No vidis, trtko, ani to nebolelo! Len si sa zabudol podpisat. Dnes to tu budes zasvinovat spamom pod Ivko167, Gogo-tanecnica alebo snad Vivid ??? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Vlado, MPEG-4 Pišta, atd. je KRETEN, BUZERANT A SMRAD v jednej osobe s Pepom Vyskocom.

    Len aby nedoslo k omylu!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Uz sa zase opakujes, mucko... co tak radsej vymenovat tych "22 vyhradne MPEG-4/T1 eu. krajin", a "16 madarskych programov", o ktorych sa ti prisnilo??? ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Anonymný povedal(a)...
    Vlado, MPEG-4 Pišta, atd. je KRETEN, BUZERANT A SMRAD v jednej osobe s Pepom Vyskocom.

    Len aby nedoslo k omylu!

    Sobota, 2009, september 5 18:58

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Ivko-gogo-vivid-"KRETEN, BUZERANT A SMRAD", no vidis, uz zase si sa zhovadil. Tych "22 vyhradne MPEG-4 krajin" je asi rovnako vela ako tych 16 madarskych programov, ktore podla teba uz mali davno vysielat. Si ty ale riadny trkvas, ale sranda musi byt. Na teba sa uplne presne hodi tradicne slovenske: Co sa babe (v tvojom pripade: KRETENovi) chcelo, to sa babe (KRETENovi) prisnilo. :-))))

    OdpovedaťOdstrániť
  22. U nás nehrozí ani český program v DVB-T, oni majú rovno Euronews, inak Maďari prvé testovanie DVB-T uskutočnili o cca 4 mesiace skôr ako my, jún 1999, pilot mali od roku 2001 z Budapešti, my až koncom roku 2004 !

    OdpovedaťOdstrániť
  23. U nas su slovenske programy. Staci ked sa v MPEG-2 rozsiria na cele uzemie. A Euronews si mozu Madari strcit do... aj s ich celym mizerne-nizko sledovanym DVB-T.

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Do .... sa strc ty, Kreten.

    OdpovedaťOdstrániť
  25. GRG! Ivko167 Gogo si prosi este jednu krupicovu kasu!

    OdpovedaťOdstrániť