20. 11. 2009

MHP nie je v Taliansku taký prepadák ako inde

Multimediálny štandard MHP používaný pri digitálnej anténovej televízii sa vo väčšine európskych krajín veľmi nepresadil, Taliansko je však podľa všetkého výnimka. V budúcom roku by 25 až 30 percent všetkých predaných TV zariadení malo podporovať MHP.

Na seminári DigitTAG to podľa BroadbandTVNews povedal zastupiteľ mediálneho koncernu Mediaset. V roku 2011 by sa podiel mohol zvýšiť na 50 až 60 percent.

3 komentáre:

  1. Vynimka je predovsetkym v tom, ze maju normu na boxy a ta spieva aj o povinnej podpore mpeg-4, ale to sa tu uz systematicky opomina spomenut. Namiesto toho tu vyvadza podstrceny kreten Vlado. Ma toto nejakeho admina?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Toto je co za pacienta (kretena?) a preco tu nadava inym do kretenov?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je Ivgo Gogo - spammer a zasierac stranok o DVB-T klamstvami, "basnickami" a vulgarizmami. Citi sa dobre najma tam, kde ho admin hned nenakope do zadku (na zive.sk s nim spravili rychly proces) a nevymaze jeho spammersky hnoj. Aj v tomto pripade, miesto toho aby zacal nejaku vecnu debatu, podlozenu faktami, vybehol z budy so svojim oblubenym "kretenom" a zacal tu stekat o nejakom vraj "povinnom mpeg-4" v Taliansku, kde sa dnes vysiela primarne v MPEG-2 a este dlho bude (min. do prechodu na DVB-T2). A to vsetko pod clankom o MHP, ktory vobec s kompresnym formatom nesuvisi (funguje v pohode aj v MPEG-2). Co este dodat? :-O

    OdpovedaťOdstrániť