13. 11. 2009

Slovensko je ako Alžírsko – aj tam zrejme použijú MPEG-2


Africký štát Alžírsko sa chystá na spúšťanie digitálneho terestriálneho vysielania. Ako píše server DigiTag, Národná komisia pre digitálnu stratégiu má aktuálne v pláne vydať plán spúšťania prvého terestriálneho multiplexu.

Očakáva sa, že v krajine sa bude používať starší a z pohľadu zariadení lacnejší kompresný štandard MPEG-2.

Ilustrácia – wikimedia.org

77 komentárov:

  1. Len technicka poznamka: Alzir nie je stat, ale mesto. V clanku bolo myslene asi Alzirsko.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No tu sa moze jeden blb (s povahou kretenskou) vysantit a ozrejmit alzircanom, ze preco je pre nich vyhodnejsie o 2 roky kupovat normalne boxy a nie cinsky odpad na odpadovu technologiu. Asi je to lacnejsie.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mohol by im tiez poradit, ze na www.alza.sk by si mohli kupit HD PVR Box samozrejme MPEG-4 za 87 eur.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No konecne je tu aj clanok, ktory priblizi ludom, kam sa Slovensko chysta.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je to logicke, ze aj Slovensko pouzije MPEG-2, tak ako Alzirsko. Ved su to podobne vyspele krajiny, len s malym rozdielom. My sme technicky na tom lepsie. Casom mozno budeme na tom lepsie aj myslenim. Zalezi na kazdom z nas.....

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Blb s povahou kretenskou? Nieco ta trapi? Ty pochadzas z Alzirska?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Alzircania maju asi plany zaradit do DVB-T viac programov a mat vyssiu sledovanost ako nejaki vychodoeuropania. A tak sa rozhodli nevnucovt obycajnymludom Blue-Ray, ked im postacuje aj obycajne DVDcko. A komu nepostcuje, moze si kupit satelitny komplet alebo kablovku. Jednoduche uvazovanie. Len nejaky "blb s povahou kretenskou" to stale nevie pochopit.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. A komu postacuje, nech je spokojny, a netara po forach.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Neprovokuj, lebo tunajsi "blb (s povahou kretenskou)" tu znovu vycapi nejaku novu basnicku. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Prvy krat tu vstupujem do diskusie ked to tu citam nestacim sa cudovat. Nasemu Slovensku uplne staci mpeg 2 , pretoze terestrial ma byt ta najlacnejsia volba pre dochodcov ,ale aj pre ludi ktorim stacia iba spravy kto chce viac nech si da satelit ,kablovku,iptv .... .A hlavne europa zacina sustredit pozornost na dvb-t2 fandim tomu ale nechajme 1-2 multiplexy v mpeg 2 a dalsie možu byt aj v dvb-t2 Ale hlavne si treba uvedomit že v terestralnom vysielani nikdy nebudu take moznosti ,vyber ako na satelite kablovke iptv.takze tem kdo sa tu hada o mpeg 4 mal mat davno ine moznosti prijmu tv signalu a necakat na dvb-t.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Presne tak: DVB-T ma byt ALTERNATIVA - lacna a lahko dostupna. Kto potrebuje kazdy den sledovat ranne vestenie s vesticou Bozenou v HaaDeeTeeVee a Dolby Surround, urcite si ju najde niekde na satelite. V MPEG-2 DVB-T bezi v pohode takmer cela zapadna Europa. DVB-T je tam vysoko popularne a rozsirene. Oproti tomu vychocoeuropske experimenty s povinnym MPEG-4/T1 mi pripadaju ako zdochynajuce kone, ktore maju kazdu chvilu vydychnut naposledy. Vypnuty analog a rozsirenost DVB-T dava zapadoeuropanom vysoke sance paralelne rozbehnut MUxy aj v DVB-T2, ci uz FTA alebo na komercnej baze. Len slovensky MPEG-4-Taliban to stale nevie pochopit. A Ivko-Gogo-basnik-kretenolog z toho uz uplne zosalel... ;-]

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Anonymný povedal(a)...
    A komu postacuje, nech je spokojny, a netara po forach.

    Sobota, 2009, november 14 11:08

    OdpovedaťOdstrániť
  13. tak-tak a zaroven ich nezasvinuje infantilnymi "basnickami" a SPAMom... Admin to musi iba po nom cistit...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Anonymný povedal(a)...
    Anonymný povedal(a)...
    A komu postacuje, nech je spokojny, a netara po forach.

    Sobota, 2009, november 14 11:08

    Sobota, 2009, november 14 20:21

    Otazka este je, ze co ty, adolescentny kreten, mas starosti o admina?

    OdpovedaťOdstrániť
  15. A kde je basnicka "adolescentneho kretena"??? Snad nechces povedat, ze dnes svoju obvyklu davku "poezie kretenizmu" na strankach o DVB-T vypustas??? ;-))

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ja prave rusim kablovku a prechadzam na dvb-t lebo na dvb-t mam viac sk&cz stanic ako v kablovke, a zadarmo

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Nie, ty ako kreten stacis. Piesen podla vsetkeho, nie je na rozdiel od teba od adolescentneho kretena. To preco sa ti zda kretenska je tym, ze pojednava o tebe.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. "Anonymný povedal(a)...
    ja prave rusim kablovku a prechadzam na dvb-t lebo na dvb-t mam viac sk&cz stanic ako v kablovke, a zadarmo"

    To robis dobre, len sa potom nezabudni preklopit, spolu s miestnym kretenom, do DVB-T2.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Aj mne sa zda kretenska, kvoli ospevovanej osobe. Original od Tucneho sa da pocuvat. On mal v tej piesni problemy s figurou, opisovany spamer s povahou.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Dnes teda infantilna basnicka nebude? Nasho maleho "kretena"-spammera Ivka Goga dnes muza nenakopala do zadku? ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Anonymný povedal(a)...
    Aj mne sa zda kretenska, kvoli ospevovanej osobe. Original od Tucneho sa da pocuvat. On mal v tej piesni problemy s figurou, opisovany spamer s povahou.

    Nedeľa, 2009, november 15 14:19

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Anonymný povedal(a)...
    Mohol by im tiez poradit, ze na www.alza.sk by si mohli kupit HD PVR Box samozrejme MPEG-4 za 87 eur.

    Piatok, 2009, november 13 23:47

    Je uz za 81Eur, na inom servri.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Spammer Ivan-Gogo sa zase zacyklil. Dnes ho snad muza nakope do zadku, takze bude aj nejaka nahlupla off-topic basnicka. .. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. A na co preboha nahanas "PVR Box za 87 EUR", ked tam maju PLNO MPEG-2 boxov uz od 26 EUR (ani nie tretinova cena!). Uz si len vybrat...

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Jasne, za tu cenu zozenies kopec kvalitnych MPEG2 stb s min. 2 tunermi a moznostou nahravania programov ci uz na vstavany disk alebo na externe disky...

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Preco by som za tu istu cenu kupoval MPEG-2 box?

    OdpovedaťOdstrániť
  27. "PLNO MPEG-2 boxov uz od 26 EUR (ani nie tretinova cena!). "

    Plno mpeg-2 boxov s pvr a mpeg-4?

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Asi preto... preco ho kupuju miliony zapadoeuropanov, vratane Cechov a Rakusanov.

    Ale ty si ho kupovat nemusis, kludne si kup aj ten MPEG-4/T1, je to trochu draha podlozka pod kvetinac, ale ked uz nevies co s peniazmi...

    OdpovedaťOdstrániť
  29. MPEG-4/T1 je ti na tri veci.
    Ano, niektore MPEG-2 maju 2 tunery, aj PVR, aj nahravanie cez USB alebo externy disk. To znamena, ked sledujes jeden program, druhy si mozes zatial nahravat.

    A co ma a kolko presne stoji ta draha MPEG-4 tehla? Ma to aj nejake typove oznacenie, alebo je to len nejaky cinsky noname?

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Uz ma nudis kreten. Ta tehla umoznuje sa pozerat na naozajstnu televiziu, ktora ukonci eru palu aj mpeg-2. Tam kde nemaju kretenov na forach a uradoch sa uz pozeraju. Taky isty cinsky ako technisat. A ktora je to tehla za 26 a co vie? Hlavne ci vie HDTV?

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Miliony europanov bud nepozeraju dvbt alebo kupuju mpeg-4 boxy. Ti co este teraz kupia mpeg-2 box alebo odpadovy tv vypredaj do za 2-3 roky zahodia. A nebude to zadarmo, je to zvlast nebezpecny odpad.

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Mna nenudis. Mna stale bavi usvedcovat ta z klamstiev.

    Technisat je Technisat. A tvoj cinsky NONAME je stale len NONAME.

    Ta tehla bude tehlou aj ked Europa prejde na DVB-T2. Len ty si nic nevsimnes. Budes sa stale drzat zubami-nechtami toho svojho "pvr" za 200 EUR. "Hlavne, ze vie HDTV"! :-))))

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Ti co teraz kupia MPEG-2 stb za ZLOMOK ceny MPEG-4 NONAME-tehly, ho aj dobre vyuziju. A za 2-3 roky ho prip. vymenia za DVB-T2 prijimac. Aku hodnotu bude mat vtedy tvoja predrazena NONAME tehla za dnesnych 100-200 EUR? To nebude len odpad, ale aj ukazkovy priklad vyhadzovania penazi na nepotrebny brak.

    OdpovedaťOdstrániť
  34. DVB-T2 za 2-3 roky? srandujes? realne v nasom regione tak za 10 rokov

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Technisat je cinsky noname s prebalenymi plienkami. Dvaja ludia ti napisali: 1. ze stoji 87 a druhy ze 81 Eur. Tvoja basnicka,ze to stoji 200Eur je menej vtipna, ako ta pesnicka, ale urcite hlupejsia.

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Ked sa DVB-T u nas dobre rozbehne a bude on zaujem (to znamena vysielanie v MPEG-2), je vysoka pravdepodobnost, ze prve testy s DVB-T2 sa u nas rozbehnu o 2-3 roky, paralelne s Cechmi:

    ředitel Úseku transformace Českých Radiokomunikací Kamil Levinský:
    Kdy předpokládáte, že by měl začít přechod z dnešního systému DVB-T do DVB-T2?
    Do horizontu dvou, tří či čtyř let, blízko termínu vypínání zemského analogového televizního vysílání, tedy roku 2012, si potřebujeme otestovat chování tohoto standardu.
    http://www.digizone.cz/clanky/kamil-levinsky-prichod-dvb-t2-a-mpeg-4/

    a teraz argumentuj ty, preco by to malo byt "tak za 10 rokov".

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Technisat je Technisat, ma stranku na nete, da sa k nemu najst presna SPECIFIKACIA, aj recenzie. Ty stale dristas o plienkach a o nejakych EURach, bez toho aby si jasne povedal o com konkretnom dristas a co konkretne to "bezmenne" dokaze. Stale ta ista obohrata (hlupa) pesnicka...

    OdpovedaťOdstrániť
  38. chipsy mi od vcera ostali. nalada graduje, len sa nenechajte rusit. Pokracujte, aspon zistim kto je vrah.

    OdpovedaťOdstrániť
  39. a teraz argumentuj ty, preco by to malo byt dvbt2 "tak za 10 rokov".

    Ten riaditel Ceskych radiokomunikacii (za 2-3 roky ho vymeni iny nominant) to myslel tak, ze niekde v Prahe pokusne spustia jeden MUX dvbt2, tj. nieco ako maju teraz mpeg4 z maleho vysielaca. Staci si spomenut ako dlho u nas cakame na riadne pokrytie uzemia. Zopar tendrov sudy znova zrusia, o 2-3 roky sa vsetko posunie atd. Zda sa mi to inak veeelmi optimisticka predpoved. Spustit dvbt2 o 2-3 roky ked bude mat na to prijimac/sw rovnaky pocet ludi ako dnes ma prijimac na mpeg4.
    A to ze by u nas zacali pokusne vysielanie dvbt2 paralerne s Cechmi. Podla doterajsich skusenostich to bude oneskorene o tie 2-4 roky za Cechmi.

    OdpovedaťOdstrániť
  40. nazyvaju ho ako 5.mux DVB-T2, ten mpeg4 je 4.MUX. Pre vysoke naklady sa do 4.muxu prestahovolo davnejsie OCKO TV. Ale preco mi nejde linkovat sem ? WWW.DIGIZONE.CZ Opisovat rucne sa mi fakt nechce. Je tam fotka stb DVB-T2, vizera ako z 90 rokov.

    OdpovedaťOdstrániť
  41. na link digizone.cz sa da dostat cez moju stranku www.bluedish.blogspot.com v pravo v strede odkazy.

    OdpovedaťOdstrániť
  42. Obohrata pesnicka si ty hlupy pajac. WWW.ALZA.SK a STACI vediet CITAT. Ale mozno mam na teba Kretena prilisne naroky.

    OdpovedaťOdstrániť
  43. Magor Vlado sniva o T2 od 2007. A dnes este v tom nikto riadne nevysiela a mozno ani okrem nejakej kablovky ani vysielat nikdy nebude.

    OdpovedaťOdstrániť
  44. Hoši pomožte. Kámoš povídal, že tady viděl ňákou sranda píseň i s akordy. Nevím to tady najít. Tedy tí akordy.

    OdpovedaťOdstrániť
  45. Ahoj Bluedish, vrah je záhradník.

    OdpovedaťOdstrániť
  46. hlupy pajac Ivko Gogo (prezyvka Kreten alebo Magor) tu zase vypustil vyron hluposti. Uz zabudol ako tu nedavno dristal, ze "len 4 zo 6 dekoderov v talianskych testoch DVB-T2 rozoznali na 5 km signal" alebo o tom ako "prvy spolahlivy DVB-2 prijimac ma byt vyrobeny niekedy v 2012". Je to proste Ivko Gogo Kreten. Ked tu netrieska psychopaticke basnicky, natrieska tu hluposti a klamstiev. Najnovsie vraj o nejakom "pvr" za 80 EUR, ktoreho nazov (NONAME?) ani nevie pomenovat.

    Pravdou je, ze v DVB-T2 ZACNU VYSIELAT PODLA PLANU UZ TENTO ROK v Anglicku a ostatne europske krajiny pripravuju testy na buduci rok. Len Gogo167 je zakukleny vo svojich klamstvach ako chlpata husenica v kukle.

    OdpovedaťOdstrániť
  47. pánové... to mi děláte naschvál? :-)

    no jo hoši, legrace musí bejt... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  48. Bluedish, experimenty s MPEG-4/T1 len ukazali nezmyselnost takejto kombinacie. Cesi maju dnes aspon na vyber, Madari a Slovinci na vyber nemaju a preto u nich DVB-T aj tak vypada.

    Co sa tyka prijimaca DVB-T2, nejde tu o "sutaz krasy" ale o funkcnost a spolahlivost. Ked sa DVB-T2 rozsiri po celej Europe, budu urcite aj nejake "pekne" a "moderne-vyzerajuce" prijimace. Hlavne, ze taketo prijimace dnes uz vobec su. Taky Ivko-Gogo (ostatnym znamy aj ako Kreten alebo Magor) predpovedal prve "spolahlive" DVB-T2 prijimace (ktore rozoznaju signal na 5 km) az "niekedy v 2012". Ako to uz u neho byva "dobrym" zvykom, opat sa "trafil"... :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  49. Bluedish a co povies na tento: http://www.superfi.co.uk/images/main/Topfield-TF5810PVRt-1600.jpg ? Aj ten vyzera ako z "90. rokov" ?? ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  50. Ked sa DVB-t2 rozsiri po europe, tak ty Vlado uz budes mat sedivu bradu, a ako kreten za tie roky mozno ziskas zakladne hygienicke navyky, ci uz dusevne alebo telesne.

    OdpovedaťOdstrániť
  51. "Anonymný povedal(a)...
    Hoši pomožte. Kámoš povídal, že tady viděl ňákou sranda píseň i s akordy. Nevím to tady najít. Tedy tí akordy.

    Utorok, 2009, november 17 13:17"

    Slova mas tu - akordy admin vymazal:

    Vladuv song: edited by lidi & člověki

    1.
    Tenhle song patří všem, co maj problémy s povahou,
    já jmenuji se Vlado a povahu mám kreténskou.
    Našel jsem si v DeVeBeTe na nešťastný lásky lék
    až v zrcadle jsem zistil, že by se mě i kretén lek.

    2.
    Přibývaly léta, přibývali nesnáze,
    jako známý kretén, nabýval jsem na váze.
    Kdybych seděl v parku a na banjo si hrál,
    místo toho abych, všechna fóra zasíral.

    3.
    Já nebyl sem zoufalý, když zjistil sem najednou,
    že jsem Těžkej Kretén, a lidi mi nějak nesednou,
    já neberu vážně lidi, třeba je vadný závaží,
    a nebo jsem dozrál k tomu, že lidi si mě neváží.
    a nebo jsem dozrál k tomu, že lidi si mě neváží.

    4.
    Životu musí člověk platit dan i s uroky,
    jenže jako kreten mam to hodně nelehky.
    Řek jsem si, co naděláš, a na banjo začal hrát
    A přestal sem fóra, ze svím spamem zasírat.

    Skus zagooglovat Michaeluv song akordy.

    OdpovedaťOdstrániť
  52. Uz je to tu!!! Kreten Ivko-Gogo-Spammer dnes zase neuzil lieky. Bude to veeemi dlha noc... :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  53. Tipujem to na zadymovanie. Kreten bol zase prichyteny pri klamstve (NONAME PVR za 80 EUR + dristy o DVB-T2). Tak tu bude teraz poriadne zadymovat infantilnymi basnickami... mysli si, ze ludia si to tak nevsimnu... ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  54. Mozem byt Ivko, Gogo, Vivid, Macaj atd.,lenze Kreten, hlupak, zneuzivany infatil, Osetrovatel Karol, si tu len ty Vlado. Zabudol som este, ze plateny, lebo bez teba by tu bolo smutno, ako na blogu pachatela ceskej digitalizacie.

    OdpovedaťOdstrániť
  55. Tip na zadymovanie vychadza... "plateny pachatel ceskej digitalizacie"... LOL! Hlavne uz ziadna zmienka o mpeg-4 Noname pvr za 80 EUR alebo o 4 zo 6 dekoderov, ktore vraj rozoznali signal v talianskych testoch DVB-T2. Hlavne ziadne fakty a dokazy o klamstvach! Ivko-Gogo tu teraz musi navalat vela-vela novych dristov a "basniciek"! :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  56. A toto tu, kto povedal okrem teba, plateny Kreten? "Tip na zadymovanie vychadza... "plateny pachatel ceskej digitalizacie"... LOL?"
    Aj ked mas mozno pravdu.

    OdpovedaťOdstrániť
  57. Nekupite mpeg-4 pvr noname za 80 EUR? Ivko-Gogo-Kreten zadymovac vam ho dohodi... :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  58. Soudruzi kontrolni otazka, kto je to Vlado a kolko Vladuv, sa zmesti do hazlu.

    Soudruzi odpoved je vsichni Vladove.

    OdpovedaťOdstrániť
  59. Pyta sa Ivko-Gogo-"hazel". Kto spravne odpovie, dostane od neho basnicku s venovanim - O kreten-leku a DeVeBeTe, aj s podpisom autora "plateneho pachatela" Ivka-Goga (umelecke meno Kreten alebo Magor). A za rychlu odpoved vyhrate aj informaciu, kde sa da zohnat MPEG-4 NONAME-pvr za 80 EUR na jedno pouzitie a ako sa vola cinska lod, ktora ho do Europy prepasovala. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  60. Vymyslete názor, podsuňte ho druhým a rozcupujte jak štěně bačkoru. Pokud polemizujete s úmysly, které vydumáte a připíšete jiným, prohrajete málokdy. Noviny jsou přece plné maršálů, decimujících neexistující protivníky.
    Ze Vladimire Kretene, Pábí?

    OdpovedaťOdstrániť
  61. to je nas maly MPEG-4-Talibanec Ivko-Gogo-"hazel" (znamy aj ako Kreten alebo Magor, to vzdy rad pocuje a casto aj sam rad pouziva). Je to tvor s velmi nizkym prahom telerantnosti k inym nazorom. Plni tu ulohu takeho brechajuceho dunca (poulicna zmes). Ked uvidi nejaku vecnu debatu o DVB-T, ktora mu "nie je po chuti", zacne sa trhat z retaze a vyblakovat nieco o "platenych informatoroch", kretenoch, horcicakoch, a pod. alebo zacne zasvinovat forum infantilnymi basnickami o "kreten-leku". Rovnako sa sprava aj ked je prichyteny pri klamstvach, co u neho byva dost obvykle (posledne: "len 4 zo 6 demodulatorov dokazali rozlisit signal na 5 km pri talianskych DVB-T2 testoch" alebo ze "prve spolahlive DVB-T2 boxy budu vyrobne niekedy v 2012"). Vsak ho len skus chvilu sledovat... ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  62. Aj ten cinsky NONAME MPEG-4 "pvr" za 80 EUR bol vydareny kus (haluz). Skoda, ze sa uz NIKDY nedozvieme, ktory presne mal dunco Ivko-Gogo167 na mysli... Ale nevadi, urcite bude aspon "basnicka"... :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  63. Soudruzi kontrolni otazka, kto je to Vlado a kolko Vladuv, sa zmesti do ha[j]zlu.

    Soudruzi odpoved je vsichni Vladove.

    OdpovedaťOdstrániť
  64. Soudruzi, Ivkov NONAME MPEG-4 pvr je totalne v "ha[j]zlu" (nikdy vlastne ani neexistoval, je to len dalsia fikcia/bluf, kedze ako uz dobre viete, nas maly srdnaty talibanec - zalubeny do MPEG-4/T1, si velmi rad vymysla). Ivko Gogo je uz raz taky. Bud zaplavuje odborne stranky klamstvami, off-topic spamom alebo priblblymi basnickami.

    Hlavne aby tu nebezala ziadna vecna debata o DVB-T, ktora by mu ("ha[j]zlovi") nebola po chuti!

    OdpovedaťOdstrániť
  65. Vymyslete názor, podsuňte ho druhým a rozcupujte jak štěně bačkoru. Pokud polemizujete s úmysly, které vydumáte a připíšete jiným, prohrajete málokdy. Noviny jsou přece plné maršálů, decimujících neexistující protivníky.
    Ze Vladimire Kretene, Pábí?

    OdpovedaťOdstrániť
  66. A aky tvoj nazor je vymysleny?

    OdpovedaťOdstrániť
  67. Ziadny nie je "vymysleny". Trtko Ivko Gogo tu vzdy nieco zavalasi a ked niekto dokaze, ze to je jasne klamstvo, zacne to ututlavat... infantilnymi "basnickami". Priklad:

    - "HD PVR Box samozrejme MPEG-4 za 87 eur."
    Skutocnost: na Alze ziadny MPEG-4 HD DVB-T box nie je a ani nikdy nebol.

    - "DVB-T2 signal rozoznali v talianskych testoch len 4 z 6 prijimacov".
    Skutocnost: je to haluz, trtko to neskor zvalil na "slovensky preklad", kde to vraj bolo uvedene.

    - "V roku 2012 mozno bude vyrobeny aj prvy box, ktory spolahlivo DVB-t2 rozozna".
    Toto je ivkove zbozne zelanie. Skutocnost je taka, ze v UK sa tento rok zacne ostra prevadzka DVB-T2. a prve boxy su uz "na spadnutie". Buduci rok sa ocakava rozbehnutie plneho komercneho predaja DVB-T2 boxov.

    treba este pokracovat?

    OdpovedaťOdstrániť
  68. Vymyslete názor, podsuňte ho druhým a rozcupujte jak štěně bačkoru. Pokud polemizujete s úmysly, které vydumáte a připíšete jiným, prohrajete málokdy. Noviny jsou přece plné maršálů, decimujících neexistující protivníky.
    Ze Vladimire Kretene, Pábí?

    OdpovedaťOdstrániť
  69. Pokracovat treba:
    Soudruzi kontrolni otazka, kto je to Vlado a kolko Vladuv, sa zmesti do hajzlu.

    Soudruzi odpoved je vsichni Vladove.

    OdpovedaťOdstrániť
  70. Spammer Ivko Gogo zase dostal zachvat. Znak toho, ze predchadzajuci prispevok triafal do cierneho! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  71. Anonymný povedal(a)...
    Vymyslete názor, podsuňte ho druhým a rozcupujte jak štěně bačkoru. Pokud polemizujete s úmysly, které vydumáte a připíšete jiným, prohrajete málokdy. Noviny jsou přece plné maršálů, decimujících neexistující protivníky.
    Ze Vladimire Kretene, Pábí?

    Štvrtok, 2009, november 19 23:25

    OdpovedaťOdstrániť
  72. Spammer Ivko sa nam zase zacyklil? Zeby pokus o: "100x opakovana loz sa stava pravdou? :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  73. Anonymný povedal(a)...
    Anonymný povedal(a)...
    Vymyslete názor, podsuňte ho druhým a rozcupujte jak štěně bačkoru. Pokud polemizujete s úmysly, které vydumáte a připíšete jiným, prohrajete málokdy. Noviny jsou přece plné maršálů, decimujících neexistující protivníky.
    Ze Vladimire Kretene, Pábí?

    Štvrtok, 2009, november 19 23:25

    Piatok, 2009, november 20 18:43

    OdpovedaťOdstrániť
  74. veru zacyklil.... Ivko-167-Gogo uz radsej svojho registrovaneho Goga zahodil do kanala a zasvinuje stranky "anonymne". Ako keby kazdy jeho spammersky styl uz davno nepoznal... :-)))

    Keby radsej ta gogo-tanecnica dala tip kde sa da zohnat ten "mpeg-4 pvr za 80 EUR", o ktorom tu minule dristal... ;-)

    OdpovedaťOdstrániť