12. 8. 2009

digitalNews.sk - úvod

Stránka digitalNews.sk je voľným pokračovaním servera digimedia.sk, ktorý ako projekt financovaný Ministerstvom dopravy, pôšt a telekomunikácií SR fungoval do júla 2009.

Obsah webu napĺňajú analytik Inštitútu pre verejné otázky Miroslav Kollár a vedúci redaktor týždenníka TREND Tomáš Czwitkovics. Projekt je súkromnou (zatiaľ absolútne neziskovou:-) aktivitou oboch autorov, ktorí sa dlhodobo venujú téme prechodu na digitálne vysielanie na Slovensku. Stránka je určená všetkým, ktorí tieto informácie potrebujú alebo sa o ne zaujímajú.

Stránka funguje na dočasnej doméne servera Blogger.com – slovakdigitalnews.blogspot.com , čoskoro bude prístupná aj z jednoduchšej domény digitalNews.sk. V prípade akýchkoľvek otázok a námetov napíšte na e-mailovú adresu digitalnews.sk@gmail.com .

Ak nechcete prepásť ani jeden článok alebo komentár k správam, objednajte si príslušný RSS feed (vpravo dole na tejto stránke), pošlite prázdny e-mail s predmetom "Newsletter" na digitalnews.sk@gmail.com (ak ste dosiaľ neodoberali newsletter z digimedia.sk) alebo sa prihláste do skupiny digitalNews.sk na Facebooku .

Tešíme sa na vašu pravidelnú návštevu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára